Slik handler Nasdaq-oppførte MicroStrategy om å kjøpe $ 175 millioner i Bitcoin

MicroStrategy har blitt plakatbarnet til mainstream Bitcoin-adopsjon blant selskaper. Det er det eneste børsnoterte selskapet som vender seg mot Bitcoin Evolution som reserveaktiv for å lagre kapitalen i.

Deres kunngjøring i forrige måned angående deres beslutning om å slippe den amerikanske dollaren til fordel for BTC om å lagre kapitalen var stor, fordi den viste at den digitale referansemidelen er i ferd med å få nytteverdi.

For et selskap med hundrevis av millioner dollar i kontanter er avgjørelsen fornuftig, da kryptos knapphet gjør at de kan unngå de enorme tapene som ellers ville oppstå på grunn av inflasjon.

Å anskaffe så mye BTC uten å gå gjennom OTC-arenaer er imidlertid ingen enkel oppgave, og selskapets administrerende direktør forklarte i en nylig tweet hvordan de gikk frem for å gjøre dette.

MicroStrategy har nå 38 250 Bitcoin

Tidligere denne uken kunngjorde Microstrategy-sjef Michael Saylor at selskapet hans hadde doblet seg på deres Bitcoin-innsats, og lagt til $ 175 millioner av den digitale eiendelen til beholdningen.

Dette massive kjøpet skjedde bare noen uker etter at selskapet hadde avslørt sine planer om å bytte til en alternativ Bitcoin-fokusert økonomisk strategi. De har nå tenkt å holde hele kapitalreservene i BTC for å unngå inflasjon og devaluering av den amerikanske dollaren, som skrives ut til enestående priser.

Denne strategien er uten sidestykke og ble sparket i gang med kjøpet av hele 250 millioner dollar av den digitale eiendelen.

Den selskap avslørte den 15. september at de skulle kjøpe enda mer BTC, gjennomfører en $ 175 millioner kjøp via spotsluttbrukermarkedene. Dette kan ha ført til at Bitcoins pris steg til $ 10.900 mens resten av markedet ble lavere.

Deres totale beholdning stammer nå opp til 38 250 Bitcoin, med en samlet kjøpesum på $ 425 millioner.

Slik kjøpte MicroStrategy 16.796 BTC

I løpet av deres siste innkjøpsbruk brukte MicroStrategy detaljmarkedet for å skaffe seg krypto, med selskapets administrerende direktør som forklarte at de kjøpte 16.796 BTC gjennom 74 timers kontinuerlig handel.

“For å anskaffe 16 796 BTC (avslørt 14.9.20) handlet vi kontinuerlig 74 timer og utførte 88 617 handler ~ 0,19 BTC hvert 3. sekund. ~ $ 39.414 i BTC per minutt, men til enhver tid var vi klare til å kjøpe $ 30-50 millioner på få sekunder hvis vi skulle være heldige med en 1-2% nedadgående topp. ”

Den enorme mengden kapital som ble introdusert i markedet som et resultat av disse 74 timene med kontinuerlig handel, hadde sannsynligvis varige effekter som fortsatt kan påvirke Bitcoin.