Koomikko Bill Burr: ‚Saan Bitcoinia! F—- Tämä!

Koomikko Bill Burr on nähnyt valon kuultuaan Anthony Pomplianoa selittävän vanhojen järjestelmien haitat.

Bitcoin-härkä Anthony Pompliano on juuri vakuuttanut Bill Burrin, joka on yksi suurimmista koomikoista maailmassa, investoimaan salausvaluuttaan

Burr kertoi heinäkuun 1. päivän jaksossa Bill Bert Podcastista – niin kutsutusta koomikolle ja hänen isännälleen Bert Kreischerille -, että hän ostaa Bitcoin Future sen jälkeen kun yksi hänen kuuluisista rumalaisistaan ​​täytetyistä tiradeistaan ​​huipentui lauseeseen: “Minä Saan Bitcoinia! f — tämä s —! ”.

Pomp kommentoi Twitterissä haastattelun jälkeen: ”Soitan nyt. Bill Burr ja Bert Kreischer aloittivat 1. heinäkuuta 2020 historiallisen 18 kuukauden Bitcoin-härkämarkkinat. ”

Komedia koulutuksesta

Pompliano, AKA Pomp, oli juuri lopettanut duon kouluttamisen siitä, kuinka pankit eivät pysty tarjoamaan yli 250 000 dollaria suojausta liittovaltion talletusvakuutusyhtiöiltä (FDIC) joillekin tileille.

Burr, jolla on noin 12 miljoonan dollarin nettovarallisuus, riski menettää paljon rahaa pankin laskiessaan, ellei hänen fiat-omaisuutensa ole suuresti hajautettu. Koomikko tavoitteli „päteviä“ pankkiireja, jotka käyttivät rahaaan voiton tuottamiseen, väittäen, että he paisuttivat asuntomarkkinoita.

”Luot koko tämän kuplan ja kun koko juttu menee s-, saat silti sovittavan bonuksen ja annat minulle vain 250 dollaria pois miljoonalta? Kuinka se on laillista? Saan Bitcoinia! f — tämä s —! ”

Lohkonketjun monopoli

Duon tietokilpailu Pompin kanssa koski lähes kaikkea taloudellista, vanhoista järjestelmistä ja inflaatiosta salausvaluutan historiaan asti Satoshiin asti. Vaikka Pomp ei välttänyt välttää taloudellisen limonan käyttöä, hän piti analogiansa yksinkertaisena, selittäen hajautetut pääkirjat Monopoly-pelinä, jossa kaikki seuraavat rahaa.

Lopulta keskustelu osoittautui käytännölliseksi, ja pari kysyi nykyisestä hinnasta – 9 232 dollaria kirjoittamishetkellä – ja miten salakirjat pidetään. Pomp edes ehdotti Burrille harkitsevansa Bitcoinin lisäämistä vaihtoehdoksi komediaohjelmiensa maksuihin, kun taas Kreischer ilmaisi kiinnostuksensa myös kryptovaluutan louhintaan.

Katsojien vastaukset olivat yleensä positiivisia trion vaihdossa.

„Pomp selittää BTC: n kahdelle viisaasti raaputtavalle koomikolle niin hyvin, että he ovat todella kiehtoneita“, kertoi Twitterin käyttäjän jeffcrow.

Redditor Peter4real kiitti myös Bitcoin-kouluttajaa käsitteen selittämisestä Burrille : „Hän on kriittinen, mutta yrittää ymmärtää, että taloudessa on jotain mätää, joka vaikuttaa kaikkiin paitsi rikkaisiin.“

Huone huumorille

Koomikoina Burr ja Bert kuitenkin ottivat aikaansaadakseen Pompin nauramaan useaan otteeseen lausunnoilla, joihin sisältyy muun muassa ”Bitcoin on kuin Cardi B: olet kuullut hänestä, mutta et koskaan kuullut hänen kappaleistaan.” Burr heitti Fedille keksimänsä nimen, kun hän haastoi hänen tietonsa, minkä vuoksi Pomp putosi naurusta tuolistaan.