De hoogste Crypto-analist zegt Massieve $2.760.000.000 Bitcoin-Walvis Bewegingssignalen Hoge Netto Waardinvesteerders die BTC opscheppen.

Walvisbeleggers scheppen enorme hoeveelheden Bitcoin op, wat een goed teken is voor de toekomstige waarde van BTC, zegt cryptostrateeg en beïnvloeder Willy Woo.

In een tweetstorm noemt Woo de recente aankoop van 4.709 BTC door Square en de 38.250 BTC-investeringen van MicroStrategy „het topje van de ijsberg“. In de afgelopen acht maanden hebben investeerders volgens CoinMarketCap de speculatieve voorraad Bitcoin op de beurzen met 250.000 BTC verminderd, met een totale waarde van ongeveer 2,762 miljard dollar op het moment van schrijven.

Het is waarschijnlijk dat een groot deel van deze nieuw aangekochte BTC in handen komt van vermogende particulieren, legt Woo uit.

De analist zegt dat dit een zeer bullish ontwikkeling is.

„Dit is een van de weinige keren in mijn Bitcoin-carrière dat de fundamentals (on-chain data en metrieken van infrastructuurspelers) in de maanstand staan, maar dat de markt er niet wakker van ligt. In 2021 zal dat wel het geval zijn. Dit is een kans die ik sinds medio 2016 niet meer heb gezien.

De markt is niet ‚wakker‘ omdat prijsactie een zeer achterblijvende indicator is van fundamentele vraag en aanbod. Manie fases van een stierenmarkt is wanneer iedereen ‚wakker‘ is en het te laat is. Op dit moment wordt het aanbod opgezogen.“

In tegenstelling tot veel analisten, vindt Woo de recente BitMEX kosten zelfs positief voor Bitcoin. Vorige week kondigde de Amerikaanse Commodity Futures Trading Commission (CFTC) aan dat het vijf BitMEX-operatoren en de drie oprichters van het cryptohandelsplatform, Arthur Hayes, Benjamin Delo en Samuel Reed, belastte met het overtreden van meerdere CFTC-reglementen.

Het Amerikaanse Ministerie van Justitie (DOJ) heeft de drie oprichters en zijn hoofd van bedrijfsontwikkeling, Gregory Dwyer, ook belast met het overtreden van de Bank Secrecy Act.

Woo zegt dat de BitMEX-kosten goed zouden moeten zijn voor de gezondheid op lange termijn van de crypto-industrie.

„Fundamenteel is de markt bang voor alle verkeerde redenen. MEX werd NIET gehackt. Geen enkele handelaar zal munten verliezen. Toekomstige beurzen zullen hun praktijken opruimen. We zullen minder volatiliteit zien, minder oplichterij, meer spotvolumes, meer organische bewegingen, meer institutioneel geld.“